Deze twee bevriende hoteltalenten leerden elkaar kennen op de MBO hotelschool in Amsterdam en gingen samen op buitenlandse stage. Na de pandemie besloten ze hun krachten te bundelen en een gezamenlijk culinair avontuur te beginnen.
Culinaire reis in een foodtruck
Na de coronapandemie begon Zoey met een klein taartenbedrijf. Het duo besloot vervolgens hun horizon te verbreden. “De eerste stap was een foodtruck, simpelweg omdat het betaalbaar en flexibel was,” zegt Zoey. Van foodfestivals en bedrijfsborrels tot complete diners aan huis; de foodtruck biedt een breed scala aan mogelijkheden en heeft zich inmiddels ook ontpopt tot een mobiele cocktail- en koffiebar. De foodtrailer is niet alleen te vinden in Aalsmeer en Amsterdam maar reist soms het hele land door.
Gemeenschapszin in Aalsmeer
“Wat ondernemen in Aalsmeer voor ons zo bijzonder maakt, is de sterke community,” vertelt Zoey. “Het is ‘ons kent ons’; mensen onthouden je snel, en dat is ideaal voor onze doelgroep, de lokale evenementen en bedrijfsfeestjes.” De gunfactor is groot in Aalsmeer, en dit heeft absoluut in het voordeel van dit duo gewerkt.